اطلاعیه جهت دریافت مدرک تحصیلی

اطلاعیه مهم

با سلام به کلیه فارغ التحصیلان گرامی موسسه آموزش عالی کار .

با توجه به تاکید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بر اساس تصمیم گیری شورای آموزشی موسسه  مقرر گردید :  جهت اخذ و تحویل گرفتن مدارک تحصیلی خود به نکات ذیل حتما توجه فرمایید :

1-جهت گرفتن گواهینامه موقت تحصیلی همراه داشتن موارد ذیل ضروری  می باشد:

1. برای دریافت گواهینامه موقت (پسر) ، گواهی اشتغال به خدمت یا کارت پایان خدمت و یا ارائه گواهی اشتغال به تحصیل با شماره و تاریخ معافیت تحصیلی از محل تحصیل جدید

1-2-کسانی که وام دانشجویی دریافت نموده اند برای گرفتن گواهینامه موقت ملزم به پرداخت 10 درصد وام خود به حساب صندوق رفاه دانشجوئی به آدرس http://bp.swf.ir  می باشند .

2-جهت گرفتن اصل مدرک (دانشنامه) دانشجو ملزم می باشد:

2-1-تسویه حساب کامل وام دانشجویی، و تائید فارغ التحصیلی در سامانه صندوق رفاه دانشجویی توسط کارشناسان واحد محل تحصیل .

2-2-عودت گواهی نامه موقت اخذ شده از موسسه در مقطعی که تحصیل کرده است            ( مقاطع کاردانی و کارشناسی)، و در مقاطع (  کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد) علاوه بر عودت گواهینامه موقت نیاز به ارائه اصل ( دانشنامه) مقطع قبلی می باشد.

شایان ذکر است تحویل مدارک (گواهینامه موقت یا دانشنامه) به شخص فارغ التحصیل و یا نماینده قانونی آن (وکالت رسمی) تحویل داده می شود.

• نکته : جهت امور مربوط به فارغ التحصیلی ذکر شده در فوق فقط در روزهای زوج از ساعت 8:30 صبح لغایت 15:30 به دفتر مرکزی موسسه به آدرس : تهران خیابان شهید بهشتی  خیابان شهید قنبرزاده  خیابان خرمشهر ( آپادانا ) پلاک 202 مراجعه نمایید.

باتشکر

حوزه آموزش سازمان مرکزی موسسه