08 ارديبهشت 1403 ساعت 14:17

پیام ریاست

نیروی انسانی ماهر بازوی اجرایی هر برنامه توسعه است. توسعه هدفمند آموزش عالی در راستای افزایش کیفیت و ارتقای سطح دانش جامعه و همچنین تربیت و آموزش نیروهای توانمند، هدف اصلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان رکن اجرایی آموزش عالی در کشور است و زیرنظام های آموزش عالی، دانشگاه ها و مراکز آموزشی و پژوهشی، بازوی این حرکت هستند.

ما نیز به نوبه خود و با همیاری  و مساعدت جمعی از اساتید و فرهیختگان دانشگاهی مبادرت به تأسیس مؤسسه آموزش عالی کار نمودیم و با گردآوری امکانات و نیروی علمی  مورد نیاز در جهت احراز شاخص های کیفی مورد انتظار تلاش کرده ایم. راه اندازی رشته های مورد تقاضای بخش های مختلف صنعت، خدمات، بازرگانی و فنی، با توجه به نیازها، ظرفیت ها و توانمندی های بومی و منطقه ای و ایجاد رشته ها و گروه های تخصصی آموزشی برای انجام فعالیت های علمی و فناوری مفید و مؤثر، خود شاهدی بر این مدعاست.

امید است در این مسیر پرفراز و نشیب از همفکری و مساعدت های لازم همکاران، اساتید، اعضای هیئت علمی و  متفکران و اندیشمندانی که دغدغه رشد و تعالی ایران زمین را در سر دارند، بهره مند گردیم.

رئیس مؤسسه آموزش عالی کار

آمار بازدید کنندگان

بازدید امروز :37
بازدید این هفته :346